ΠΡΟΪΟΝΤΑ
γραπτή εγγύηση 2 χρόνια!

BLAUPUNKT AUDIO SYSTEM ΒΤ KARAOKE PS11DB

439,00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 15-PS11DB Κατηγορίες: , , ,
share it

 

Μια πραγματική δόση ενέργειας, δυνατός, καθαρός ήχος και φώτα που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κλαμπ… πώς να τα αποκτήσετε όλα και να ξεκινήσετε ένα υπέροχο πάρτι; Το σύστημα ήχου PS11DB με λειτουργίες Bluetooth και καραόκε θα αποδειχθεί σίγουρα απαραίτητο για τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι η τέλεια λύση τόσο για ένα πάρτι στο σπίτι όσο και για ένα οργανωμένο σε μεγαλύτερο δωμάτιο. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να παρέχετε μουσική έξω, για παράδειγμα σε ένα πικνίκ ή ένα πάρτι στον κήπο.

Με μέγιστη ισχύ 1200 watt, η επίτευξη καθαρού, πλούσιου και δυναμικού ήχου δεν αποτελεί πρόβλημα. Το σύστημα εγγυάται ότι ανεξάρτητα από τη μουσική που παίζει, θα είναι πάντα της υψηλότερης ποιότητας.
Το κύριο πλεονέκτημα του τελευταίου συστήματος Power Audio της Blaupunkt είναι η δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μουσικής μέσω του προφίλ ροής ήχου. Είναι ιδανικό για να ακούτε τις αγαπημένες σας επιτυχίες που είναι αποθηκευμένες στη μνήμη smartphone ή tablet και, όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, επίσης από υπηρεσίες ροής ή διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, που αγαπούν οι νέοι και χρησιμοποιούν συχνά κατά τη διάρκεια συναντήσεων με φίλους.

Το PS11DB, χάρη στην είσοδο AUX, μπορεί να λειτουργήσει με συσκευή αναπαραγωγής MP3, τηλεόραση ή κονσόλα παιχνιδιών. Σας επιτρέπει να συνδέεστε σε όλες τις συσκευές που δεν υποστηρίζουν Bluetooth αλλά έχουν έξοδο ήχου στο μεγάφωνο.

Το PS11DB αναδεικνύει όλο το φάσμα των ήχων από τραγούδια, ανεξάρτητα από το αν κυριαρχεί η δυνατή ροκ, η μελαγχολική τζαζ ή η χορευτική ποπ. Χάρη στον ισοσταθμιστή, ο οποίος διαθέτει έξι λειτουργίες (Flat, Pop, Rock, Country, Jazz, & Classical), τα τραγούδια που παίζονται θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των λάτρεις μιας σειράς μουσικών ειδών. Μια πρόσθετη ανεξάρτητη ρύθμιση πρίμων και μπάσων σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με ακρίβεια το επιθυμητό ηχόχρωμα. Η λειτουργία Super Bass και δύο προγράμματα οδήγησης 10 ιντσών διασφαλίζουν ότι όλοι οι λάτρεις των χαμηλότερων συχνοτήτων θα απολαμβάνουν να ακούν τους αγαπημένους τους ερμηνευτές.

Επιπλέον, κάθε σαλόνι μπορεί να γίνει club room ή πραγματική ντίσκο! Το μεγάφωνο έχει ενσωματωμένο πολύχρωμο φωτισμό LED Disco, ο οποίος μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το ρυθμό των τραγουδιών που παίζονται ή σύμφωνα με ένα σταθερό μοτίβο. Ένας τέτοιος συνδυασμός φωτός και μουσικής θα είναι σίγουρα κάτι που όλοι όσοι στο πάρτι θα θυμούνται για πολύ καιρό!
Ο ενσωματωμένος δέκτης FM σάς επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας χάρτες επιτυχιών και ραδιοφωνικές εκπομπές και η λειτουργία μνήμης έως και 40 σταθμών καθιστά περιττή την αναζήτηση συχνοτήτων κάθε φορά.

Η θύρα USB και οι υποδοχές κάρτας SD σάς επιτρέπουν να αναπαράγετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής από συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο σύστημα, όπως μονάδες στυλό και αφαιρούμενες μονάδες δίσκου, καθώς και να διαβάζετε τα περιεχόμενα των καρτών μνήμης SD. Διασφαλίζουν ότι μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία μουσικής στις πιο δημοφιλείς μορφές ήχου, π.χ. MP3 και WMA, τα οποία, χάρη στην υψηλή αναλογία συμπίεσης των δεδομένων ήχου, είναι σχετικά μικρά σε μέγεθος, με υψηλή ποιότητα ήχου ταυτόχρονα.

Ο εξοπλισμός του συστήματος με λειτουργία καραόκε θα κάνει κάθε πάρτι ακόμα πιο δελεαστικό και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε πραγματική σκηνή. Το μοντέλο PS11DB διαθέτει δύο ασύρματα μικρόφωνα για να τραγουδάτε ως ντουέτο. Για να επιτευχθεί ο βέλτιστος τόνος ήχου για το μικρόφωνο, είναι δυνατό να ρυθμίσετε τις χαμηλές και υψηλές συχνότητες ξεχωριστά, καθώς και τη λειτουργία ηχούς, η οποία εξαλείφει κάθε πιθανή αντήχηση. Το μεγάφωνο διαθέτει επίσης δύο πρόσθετες εισόδους για προαιρετικά ενσύρματα μικρόφωνα, τα οποία ενισχύουν σημαντικά τις δυνατότητες καραόκε του συστήματος. Όπως γνωρίζετε, το να τραγουδάμε μαζί είναι πάντα μεγάλη διασκέδαση τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Το μοντέλο PS11DB είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία TWS (True Wireless Stereo), η οποία διευκολύνει την ασύρματη σύνδεση δύο συσκευών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναπαράγετε μουσική από δύο ίδια ηχεία ταυτόχρονα. Μετά την επιτυχή σύζευξη, ο ήχος “δεξιού καναλιού” εξάγεται από το κύριο ηχείο και ο ήχος “αριστερού καναλιού” εξάγεται από τη δεύτερη συνδεδεμένη συσκευή. Με αυτή τη διαμόρφωση μπορείτε να έχετε στερεοφωνικό ήχο εξαιρετικής ποιότητας που μπορεί πραγματικά να σας εκπλήξει.

Το σετ είναι επίσης εξαιρετικά κινητό, όσον αφορά τόσο τη δυνατότητα μεταφοράς όσο και την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς ρεύμα. Χάρη στην ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, το μεγάφωνο μπορεί να λειτουργήσει έως και 4 ώρες, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα σε εξωτερικούς χώρους και να οργανώσετε ένα υπαίθριο πάρτι. Μπορεί να μεταφερθεί άνετα και με ασφάλεια χάρη στις βολικές λαβές που είναι τοποθετημένες στα πλαϊνά τοιχώματα του μεγαφώνου.
Ενεργοποιήστε το PS11DB και απολαύστε τη συνάντηση με τους φίλους σας και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική όπου θέλετε

  • Ροή ήχου μέσω Bluetooth (προφίλ A2DP)
  • USB/SD player
  • Αληθινό ασύρματο στερεοφωνικό
  • Αναπαραγωγή MP3/WMA
  • Δέκτης FM με προρυθμισμένη μνήμη 40 σταθμών
  • Equalizer: Rock, Classic, Jazz, Pop, Country, Flat
  • Λειτουργία καραόκε με 2 ασύρματα μικρόφωνα
  • Τηλεχειριστήριο
  • ΣΤΟ
  • Οθόνη LED
    Disco LED φώτα
    Μέγιστη ισχύς: 1200 W
    Τροφοδοσία: AC 100-240 V ~ 50/60 Hz
    Ισχύς μπαταρίας: επαναφορτιζόμενη μπαταρία 18 V 4500 mAh
    Λειτουργία μπαταρίας: 3~4 h
    Χρόνος φόρτισης: 6~8 h
    Διαστάσεις: 308 ( w) x 1033 (h) x 290 (d) mm
    Βάρος: 18,2 kg