γραπτή εγγύηση 2 χρόνια!

BLAUPUNKT Ε-ΒΙΚΕ

1.999,00

BLAUPUNKT Ε-ΒΙΚΕ

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 15-FRANZI500 Κατηγορίες: , , ,
share it
Αν αναζητάς ένα ηλεκτρικό ποδήλατο (e-bike) για τις μετακινήσεις σου εντός πόλης, το FRANZI 500 της Blaupunkt είναι μία εξαιρετική πρόταση.

Με όμορφη εμφάνιση με ρετρό στοιχεία, σχάρα, αναπαυτική σέλα και ειδικά σχεδιασμένο πλαίσιο για «χαμηλή είσοδο», το FRANZI 500 είναι ένα από τα πλέον άνετα σημερινά ηλεκτρικά ποδήλατα. Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του FRANZI 500 είναι ο έξυπνος μηχανισμός αναδίπλωσης (γρήγορης απελευθέρωσης).

Μέσα σε 4 μόλις βήματα σου δίνει τη δυνατότητα να «διπλώσεις» το ηλεκτρικό ποδήλατο στο μισό μέγεθος ώστε να το μεταφέρεις πανεύκολα στο αυτοκίνητο, στο λεωφορείο ή στο τρένο. Το χαμηλό βάρος των περίπου 22 κιλών επίσης βοηθάει σημαντικά στη μεταφορά του.

Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας 250W (36V/ 50Nm) που είναι προσαρμοσμένος στον μπροστινό τροχό εξασφαλίζει μέγιστη ταχύτητα έως και 25 χλμ./ ώρα.

Η μεγάλη, μπαταρία Li-Ion 36V/10.4Ah προσφέρει εμβέλεια έως και 80 χλμ. ενώ τα 3 επίπεδα του κινητήρα ελέγχονται μέσω υπολογιστή και όλες οι ενδείξεις απεικονίζονται -ταχύτητα κ.ά.- στην ευανάγνωστη οθόνη LCD στο τιμόνι. Το ποδήλατο FRANZI 500 πληροί τις προδιαγραφές StVZO.

Blaupunkt FRANZI 500 e-bike
Ισχυρό μοτέρ
Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας 36-volt επιδεικνύει 50Nm ροπής (250W) και επομένως προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη ενώ χαρίζει στο ποδήλατο μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ./ ώρα. Μαζί με την αφαιρούμενη (με κλείδωμα) μπαταρία ιόντων λιθίου 36V/ 10.4Ah συνθέτουν μία αρμονική ομάδα που εξασφαλίζει άνεση, σιγουριά, ταχύτητα και… πολλά χιλιόμετρα. Ο κινητήρας είναι ανθεκτικός και δεν απαιτεί την παραμικρή συντήρηση ενώ την προστασία της μπαταρίας αναλαμβάνει το σύστημα BMS (Battery Management System) που εξασφαλίζει πάντοτε τη βέλτιστη παροχή ενέργειας.
Άνεση και ασφάλεια!
Το ειδικά διαμορφωμένο αλουμινένιο πλαίσιο είναι ανθεκτικό και επιτρέπει την «χαμηλή είσοδο» για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας ενισχύεται από την «ανάρτηση» στη σέλα, τα ελαστικά 20” x 2,125”, τα V-brakes και το φρένο coaster στον μπροστινό κινητήρα και το φως πέδησης. Παράλληλα έχεις στη διάθεση σου κιβώτιο 3 ταχυτήτων, φώτα LED κ.ά.
Οn-board υπολογιστής
Τα 5 επίπεδα του ηλεκτροκινητήρα ελέγχονται από έναν υπολογιστή, ο οποίος παρέχει πληροφόρηση -σε πραγματικό χρόνο- μέσω της ενσωματωμένης στο τιμόνι οθόνης LCD (παρέχονται πληροφορίες για την ταχύτητα, την μπαταρία κ.ά.). Αν το θελήσεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς τον ηλεκτροκινητήρα ή μπορεί να χρησιμεύσει για υποβοήθηση.
Με μηχανισμό αναδίπλωσης
Χάρη στον έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης, το ηλεκτρικό ποδήλατο της Blaupunkt μπορεί να διπλωθεί εύκολα στο μισό μέγεθος σε μόλις 4 βήματα! Το σχετικά μικρό βάρος των 22 κιλών καθιστά την μεταφορά του στο αυτοκίνητο, στο λεωφορείο ή στο τρένο απλή υπόθεση.
Μπροστινός κινητήρας!
Το e-bike FRANZI 500 είναι το πρώτο πτυσσόμενο ηλεκτρονικό ποδήλατο της εταιρείας Blaupunkt με ειδικά προσαρμοσμένο μπροστινό κινητήρα. Το πλεονέκτημα του μπροστινού κινητήρα είναι το πρόσθετο φρένο coaster, με το οποίο μπορείτε να φρενάρετε εύκολα και με ασφάλεια.